Fizioterapi

Fizioterapia është degë e mjekësisë në të gjitha aspektet, një terapi mjekësore me qëllim parandalues, kurues dhe rehabilitues. E gjitha realizohet falë teknologjisë së mirënjohur instrumentale BTL dhe terapisë manuale në Poliklinikën LifePlus!

Adresa e zyrave

Rruga Dritan Hoxha, Blloku “Gintash”, Laprakë, Tiranë

Email

info@lifeplus.al