Laborator

Trajtimi i duhur mjekësor nën suazën e laboratorit modern e bashkëkohor është i vendosur të garantojë zgjidhje të shpejtë dhe efikase për të gjitha llojet e analizave laboratorike.

Biokimik

Bakterologjik

Hormonal

Imunologjik

Adresa e zyrave

Rruga Dritan Hoxha, Blloku “Gintash”, Laprakë, Tiranë

Email

info@lifeplus.al