Obstetrikë-Gjinekologji

Departamenti i Obstetrikë-Gjinekologjisë pranë Poliklinikës LifePLUS, ofron shërbime profesionale nga një ekip multidisplinal i specializuar dhe me mjete të teknologjisë më të fundit. Aparaturat e teknologjisë më të fundit, bëjnë të mundur diagnostikimin e saktë dhe në kohë reale, si dhe trajtimin më adekuat për pacientët.

Adresa e zyrave

Rruga Dritan Hoxha, Blloku “Gintash”, Laprakë, Tiranë

Email

info@lifeplus.al