Neurologji

Neurologjia është specialitet mjekësor që merret me diagnostimin dhe trajtimet e çrregullimeve të sistemit nervor. Neurologjia merret me trajtimin e të gjitha kategorive të sëmundjeve që përfshijnë sistemin nervor qendror dhe periferik ose ndryshe, sistemin nervor autonom dhe sistemin nervor somatik. Departamenti i Neurologjisë ofron diagnostikimin dhe mjekimin e të gjithë gamës së sëmundjeve neurologjike.

Adresa e zyrave

Rruga Dritan Hoxha, Blloku “Gintash”, Laprakë, Tiranë

Email

info@lifeplus.al