Orthopedics & Sports Trauma

Departamenti i Ortopedisë & Traumës Sportive pranë Poliklinikës Lifeplus, sjell per ju mjeket me te mirenjohur nderkombetar si dhe tekonologjine me te avancuar te momentit. Per ne mireqenia e pacientit eshte primare per kete sigurojme diagnostikim ne kohe reale përkujdesja, profesionalizmi dhe sherbim sa me eficent. Poliklinika Life Plus sjell ekskluzivisht për Shqipërinë liderin e mirënjohur global “Arthrex” me gjithë gamën e gjerë të pajisjeve më moderne në fushën e artroskopisë.

Kavilja

Rupturë e tendinave

Distorcion i kaviljes

Tendinit i tendinës së Akilit

Adresa e zyrave

Rruga Dritan Hoxha, Blloku “Gintash”, Laprakë, Tiranë

Email

info@lifeplus.al