Reumatologji

Reumatologjia është një nënspecialitet i mjekësisë interne, e cila përfshin vlerësimin dhe trajtimin jokirurgjikal të sëmundjeve dhe problemeve reumatike. Këto sëmundje karakterizohen nga simptoma që prekin sistemin muskuloskeletik. Shumë nga këto probleme dhe sëmundje reumatologjike karakterizohen nga anomali të sistemit imunitar. Për këtë arsye, reumatologjia kërkon gjithashtu njohje të mirë të sistemit imunitar.

Osteoartriti

Spondiliti Ankilozant

Artriti Reumatoid

Konnectitis

Adresa e zyrave

Rruga Dritan Hoxha, Blloku “Gintash”, Laprakë, Tiranë

Email

info@lifeplus.al