Kryefjalë e punës së përditshme në Lifeplus është ndërthurja e teknologjisë më bashkohore me profesionalizmin e mjekëve të mirënjohur ndërkombëtarë. Përkujdesja maksimale është detyrimi ynë për çdo pacient!
Misioni & Vizioni

Misioni & Vizioni

Me profesionalizëm, përkujdesje dhe përkushtim që ofrojmë pacientët tanë ndihen si pjesë e familjes.
Klinika Lifeplus

Klinika Lifeplus

Grantojmë teknologjinë më bashkëkohore në fushën e mjekësisë dhe standartet më të larta të shërbimit.
Kërkoni Takim

Kërkoni Takim

Na vizitoni për një konsultë me mjekun tuaj ose na shkruani.

Rreth
LifePlus

Klinika LifePLus lindi nga dashuria për jetën dhe përkushtimi për çfarë kemi më të çmuar, shëndetin. Duke krijuar ambientin e përshtatshëm, ku çdo pjesëtar i ekipit tonë mjekësor, ushtron detyrën me profesionalizëm, jemi krenarë të kontribuojmë për mirëqenien shëndetësore të çdo individi që beson shqetësimet e veta në duart tona.

Kujdesi më i mirë!

Departamentet

Grup mjekësh të certifikuar

Grupi i mjekëve që i janë bashkuar misionit të Poliklinikës LifePlus, janë specialistë ndër më të mirët në fushat e tyre të ekspertizës mjekësore, nga Shqipëria dhe vende të tjera të botës.

Kujdes cilësor

Partnerët tanë

Adresa e zyrave

Rruga Dritan Hoxha, Blloku “Gintash”, Laprakë, Tiranë

Email

info@lifeplus.al

Kreu