Ortopedi & Traumë Sportive

Departamenti i Ortopedisë & Traumës Sportive pranë Poliklinikës Lifeplus, sjell mjekët më të mirënjohur ndërkombëtarë, si dhe teknologjinë më të avancuar të momentit.

Reumatologji

Një nënspecialitet i mjekësisë interne që ofrohet në LifePlus është Reumatologjia, e cila përfshin vlerësimin dhe trajtimin jokirurgjikal të sëmundjeve dhe problemeve reumatike.

Neurologji

Departamenti i Neurologjisë i Poliklinikës Lifeplus, ofron diagnostikimin dhe mjekimin e të gjithë gamës së çrregullimeve të sistemit nervor.

Obstetrikë-Gjinekologji

Departamenti i Obstetrikë-Gjinekologjisë ofron shërbime profesionale nga një ekip multidisplinal i specializuar dhe me mjete të teknologjisë më të fundit.

Endokrinologji

Stafi profesionist i Departamentit të Endokrinologjisë pranë Poliklinikës LifePlus, jep trajtim të specializuar për një sërë problemesh endokrinologjike.

Imazheri Diagnostikuese

Falë teknologjisë më bashkëkohore dhe nën përkujdesjen e plotë të imazheristëve të kualifikuar, pranë Poliklinikës LifePlus realizohen një sërë ekografish, radiografish dhe rezonancash magnetike.

Laborator

Laboratori modern në Poliklinikë LifePlus, garanton zgjidhje të shpejtë dhe efikase për të gjitha llojet e analizave laboratorike.

Mjekësi Infektive

Pranë Poliklinikës LifePLus, trajtohen patologji infektive, që nga hepatitet dhe infeksione të ndryshme.

Shërbime Ambulatoriale

Poliklinika LifePLus ofron një sërë shërbimesh ambulatoriale, si injeksione të ndryshme, terapi venoze, mjekime dhe kontrolle të ndryshme.

Fizioterapi

Të gjitha fizioterapitë në Poliklinikën LifePlus, realizohen falë teknologjisë së mirënjohur instrumentale BTL dhe terapisë manuale.