Prof. Dr. Arjan Harxhi

Mjek Infektolog

Mjek infeksionist me nje experience 30 vjecare prane Polilinika LIfePLus. Nen kujdesin  e mjekut trajtohen patologjite si : hepatitet virale, infeksionet seksualisht  te transmetueshme, infeksionet urogenitale, infeksionet e traktit respirator, infeksionit e traktit gastrointestinal, infeksionet e lekures, semundjet e udhetarit dhe vaksinat etj.